Porkkanapankki löytyy osoitteessa www.porkkanapankki.fi

“Meillä on halu auttaa yhteisöjä ja sen jäseniä ratkomaan päivittäisiä asioita, joiden ratkaisemisesta syntyy mm. enemmän myyntiä, itseohjautuvuutta ja mikä tärkeintä, iloista mieltä”

Porkkanapankkia käyttävällä yrityksellä on

Porkkanapankin tavoite ja tarkoitus

Tarkoituksena on saada jäsenet/ihmiset motivoitumaan ns. tylsien tehtävien tai ylimääräisten tehtävien tekoon. Toisaalta sen tarkoituksena on saada noiden tehtävien tekijöille palkinto tekemästään työstä. Näin henkilöstö voi keskittyä siihen mikä on olennaista ja yritykselle tärkeää.

Tavoitteena on saada yhteisö (perhe, firma, seura) sopimaan yhdessä säännöt, kuinka kerätä porkkanoita ja kuinka niitä voi käyttää. Kun säännöt on yhdessä sovittu, on niissä kunkin helpompi pysyä ja ne ovat kaikille tasapuoliset.

Millaisia hyötyjä Porkkanapankista on?“Kahvinkeittovuorosta kiistely loppui kuin seinään Porkkanapankin käyttöönoton jälkeen. Aiemmin päivittäiseen kiistelyyn kulunut aika on nyt laskutettavassa työssä.”

Yhteisötilojen vuokraaja
“Rakennusliikkeen työntekijät saadaan motivoitua käyttämään odotteluaika muun työn tekoon kuten valmistuvan kohteen siivoukseen ja viimeistelyyn tai työkaverin auttamiseen. ”

Rakennusliikkeen johtaja