Digitaalisaation kirouksesta digisirouteen

Cirous Oy on uusien liiketoimintakonseptien- ja palveluiden, konsultoinnin ja ohjelmistokehityksen ammattilainen. Asiantuntijamme ovat kaiken kokeneita ja nähneitä ammattilaisia, joiden avulla bisneksesi saa uutta potkua loppukäyttäjiä unohtamatta.

Cirous auttaa digitaalisten, liiketoimintalähtöisten käyttäjätarpeiden ratkaisuissa, konseptoinnissa ja muotoilussa. Yhdessä yrityksenne kehitystiimin kanssa. Hallitsemme käyttäjä testauksen ja palautekyselyiden suunnittelun, toteutuksen ja tuloksien analysoinnin.

Teemme asiakkaillemme puolueetonta IT-konsultointia. Asiantuntemuksemme avulla IT palvelee paremmin bisnestäsi käyttäjiä unohtamatta.

Tavoitat meidät myös Facebookista, Twitteristä ja LinkedInistä. Tietysti myös perinteiset lähestymistavat toimivat: info@cirous.fi / 044 374 6092 (Harri Välijärvi)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *